Якщо ти висока, шопінг може бути досить проблематичним. Принаймні хоча б раз під час прогулянки магазинами ви могли побачити чудовий стильний топ, але з надто короткими рукавами. Або як щодо тих ситуацій, коли ви приміряєте класні штани, а вони виглядають так, ніби зморщились в сушарці? Коротше, суцільне розчарування.

Запевняємо, якщо ваш ріст вище середнього, у вас є всі шанси зібрати практичний і красивий гардероб своєї мрії. Озбройтесь знаннями про те, який одяг вам підходить найкраще і сміливо вирушайте за покупками.

Щоб заощадити час, пропонуємо відвідати наш інтернет-магазин. У Yuki є великий асортимент одягу на будь-який смак, гаманець і звичайно ріст.

 

З якої позначки ви можете вважати себе високою?

Якщо ваш зріст 175 см або вище, ви однозначно потрапляєте до цієї категорії.

А ще ви напевно вже помічали, що у звичайному магазині вам буває складно підібрати гарний одяг. Це пояснюється тим, більшість моделей і розмірів одягу розроблено для жінок середнього росту; це підходить більшості жительок у різних країнах Європи та Америки, звідки родом майже всі популярні бренди одягу.

 

що одягати дівчатам з високим ростом

 

При виборі одягу ви повинні враховувати не лише ріст. Як і у будь-якої іншої жінки, у вас є інші параметри, на кшталт охоплення стегон або ширини талії, які теж варто взяти до уваги. Фактично, ви повинні спиратися на звичайні типи жіночої фігури, такі як трикутник, пісочний годинник або прямокутник.

 

Поради щодо стилю для високих жінок

Нижче ми просто дамо вам кілька порад, як максимально використати свій ріст і підкреслити його переваги, а не недоліки. Ці лайфхаки допоможуть вам безпосередньо під час покупки одягу онлайн чи в магазині.


 

Підходить

Категоричне “ні”

Штани, що підкреслюють ваші ноги (широкі, від стегна чи карго).

Однотонні образи, як правило, псують силует

Короткі топи та футболки для структурування фігури.

Топи оверсайз зроблять ваш силует важчим, слід обирати з обережністю.

Спідниці вибирайте довжини міді чи максі.

Міні-спідниці будуть виглядати не так вигідно і зроблять вас візуально ще вищою.

Кольори та візерунки найбільш виграшно виглядають на високих дівчатах — скористайтеся цим привілеєм.

Занадто прості силуети зроблять ваш образ дуже непомітним. Краще комбінувати кольори та додати яскравих принтів.

Довгий верхній одяг (жіночі плащі, пальта чи куртки) чудово підкреслять ваші довгі ноги.

Вертикальні смужки зроблять образ "вантажним" і поповнюватимуть.

 

Як одягатися з великим ростом

Щоб високій дівчині виглядати гармонійно, не варто ховати свій зріст; це достоєнство, яке цінували ще у давні віки.

Ваше завдання — вирівняти свій силует і структурувати його, щоб отримати гармонійну фігуру, підкресливши переваги свого тіла, а саме — ноги та талію.

 

Сукні

Ваші найкращі союзники серед суконь, безперечно, моделі максі та міді: вони створені для вас! До того ж такі фасони зараз на піку моди. У той час як дівчата маленького роду часто виглядають у них трохи незграбно, ви виділятиметесь стильним луком. Крім того, сукні ідеально підходять, щоб елегантно продемонструвати ваші ноги і погратися з пропорціями тіла.

 

сукні для високих дівчат

 

Джинси та штани

Дві полярно різні моделі штанів стануть вашими найкращими помічниками: звужені штани та широкі штани палаццо. Якщо ваша фігура пісочний годинник, вузькі штани будуть якнайкраще підкреслювати ваші довгі ноги. Широкі палаццо або карго зроблять силует легким та повітряним. Обидва варіанти можна носити щодня або комбінувати з ошатним верхом.

 

Топи, футболки та сорочки

Вибирайте верх, який не опускається нижче за лінію стегон, так ви збалансуєте силует. Для ваших пропорцій найкраще підійдуть блузи або сорочки, що прилягають прямо до стегна. Оскільки зараз у моді короткі жіночі топи та футболки, вибір у вас досить великий.

Пограйте з квітами та принтами. Це приверне увагу до верхньої частини тіла. Такий невеликий трюк підійде тим, хто не впевнений у стрункості ніг.

 

топи для високих дівчат

 

Взуття

Високі дівчата можуть вибрати будь-яку пару жіночого взуття, головне, щоб у неї був помірний підбір. Хорошими помічниками стануть балетки, кросівки, лофери чи кеди.

Від представниць високого зросту часто можна почути нарікання, що їм не підходять високі підбори. Подивіться на це з іншого боку: решта дівчат носять часто незручне взуття з підйомом, щоб “дотягнутися” до ваших стандартів.

 

Піджаки та верхній одяг

Якщо ви хочете візуально відокремити тулуб від низу, одягніть жакет або блейзер до талії. Вони зараз якраз на піку моди. Такий предмет стане особливістю вашого вбрання і точно приверне увагу.

Якщо рукави піджака закороткі, закотіть їх, оголивши кисті рук. Власницям широких плечей підійдуть піджаки та блейзери без підкладки.

Якого одягу слід уникати високим дівчатам?

Головні “ні” при виборі одягу для високих дівчат це:

  • короткі спідниці, сукні, шорти;
  • дуже облягаючий одяг (краще комбінувати одну вільнішу річ і одну скіні, якщо хочеться);
  • зробіть заміри рукавів і штанів, щоб при покупці онлайн можна було порівняти довжину речі, що вас цікавить;
  • не комплексуйте та не зациклюйтесь на рості, у вас є інші параметри, які варто врахувати при поповненні гардеробу; зробіть акцент на шиї, руках, довгих ногах чи будь-якій частині тіла, яка вам подобається.

 

Підсумовуючи, хотілось би наголосити, що багато з цих порад та лайфхаків стосуються гармонізації пропорцій та візуальної лінії силуету.

Крім теоретичних порад, спробуйте походити по магазинах і добре приміряти різні моделі одягу, щоб зрозуміти, що вам підходить і сформувати надивленність. Такий смарт-підхід займе у вас спочатку більше зусиль, але вже через деякий час ви зможете швидко і майже безпомилково складати стильний і практичний лук самостійно.